Partners

De basis van m7 wordt gevormd door de volgende personen.


Martin van Es (partner)
Martin is een technisch opgeleid acadeem en een sociaal- en communicatief vaardige zelfstandige ondernemer. Hij beschikt over uitstekende analytische kwaliteiten en een doortastende en efficiënte aanpak. Is zeer vakkundig en gedreven in de ICT. Zijn kennisgebied varieert van productselectie, technisch advies en architectuur tot development, implementatie en integratie. Dit alles met een uitgesproken voorkeur voor Open Source oplossingen.
Roeland Reijers (partner)
Roeland heeft ruim 15 jaar ervaring in informatiebeveiliging, incident en crisis management, (interim) management, IT architecturen en de implementatie daarvan. De laatste 10 jaar is hij nauw betrokken bij en werkzaam binnen de CERT community. Van het opzetten van een nationale CERT, tot en met het operationaliseren en bestendigen van een CERT, Roeland heeft kennis en ervaring van CERTs en hoe deze efficiënt en effectief kunnen opereren in een veranderende cyber wereld. Hij heeft een uitgebreid relatie- en kennisnetwerk in binnen- en buitenland opgebouwd, zowel in de CERT en security community, als binnen de overheid en de vitale sectoren.
Don Stikvoort (partner)
Don heeft 30 jaar IT ervaring en ruim 7 jaar als management coach. Hij was één van Europa’s Internet pioniers terwijl hij bij SURFnet werkte van 1988-1998. Don is mede-initiator van de “CERT community” in Europa en mentor of oprichter van ruim 10 CERT’s, waaronder het huidige NCSC-NL. Hij is een prominent lid van de wereldwijde CSIRT community, die tot doel heeft cybercrime te voorkomen en genezen. Don heeft sinds 1998 drie bedrijven opgericht. Naast IT security advisering op management niveau, is Don actief als life en executive/management coach. In dat laatste kader geeft hij ook workshops en certificerings trainings in NLP, presentatie en communicatie. Zijn klantenkring is internationaal – hoofdzakelijk te vinden in Europa, Noord Amerika en het Caribisch gebied. Don krijgt kracht van zijn familie en vrienden, is sinds zijn vierde alpinist en schaatst en fietst graag. Zijn grote passie is gelegen in de wisselwerking tussen individu en maatschappij – en daarin heeft Don een rotsvast vertrouwen in ons vermogen tot verandering en verbetering.
Ton Verschuren (partner)
Ton heeft ruim twintig jaar ervaring met identity management en heeft aan de wieg gestaan van de federaties in het onderwijs in Nederland. Aangezien identity management zich niet beperkt tot de IT-afdeling van een organisatie, heeft Ton steeds nadrukkelijk aandacht voor de effecten van processen en werkwijzen binnen de hele organisatie, die van invloed zijn op identity management. Typische rollen voor Ton zijn: adviseur, projectmanager, regisseur, architect.
Peter Kleynjan (partner)
Peter heeft meer dan 10 jaar ervaring in het werkveld identity & access management, vooral binnen de gezondheidszorg en het (hoger) onderwijs. Hij is een onafhankelijk en origineel denker die werkt vanuit het klantbelang, met een brede blik op organisatie, processen en de business-kant van IT. En daarnaast voldoende ‘hard-core’ om een scriptje te maken of een techneut te vertellen wat ‘ie moet doen. Peter fungeert meestal als consultant, architect of “ontwerpsecretaris”: eerst samen consensus vinden in architectuur en ontwerp, dan zorgen dat het wordt gerealiseerd.