Advies

m7 levert hoogwaardig advies. We hebben een zeer ruime ervaring, zijn gedreven en enthousiast, maar staan ook met beide benen op de grond. We zijn ‘passionately real’. Onze werkterreinen zijn ICT beveiliging, identity management en vraagstukken rondom gebruik van nieuwe middelen: social media, mobile devices en cloud.

We adviseren bij onze klanten voor ICT managers, CIO’s en beleidsmakers. Onze adviezen slaan een brug tussen ICT en organisatie en komen altijd tot stand in samenwerking met de klant. Waar verandering aan de orde is kunnen we helpen met het verandermanagement. Naast onze eigen expertise hebben we een groot netwerk om ook andere expertisegebieden in te brengen.

Strategisch advies
Als u wilt weten waar u op moet inzetten voor uw beveiliging, identity en access management of met het gebruik van nieuwe middelen als social media, cloud, tablets, etc., dan kunnen we samen met u een visie ontwikkelen die recht doet aan de aard van uw organisatie, de ontwikkelingen in de markt en de wens van uw klanten en gebruikers.
We kunnen met u een meerjarenplanning opzetten of een planning aan de hand van scenario’s.

Investeringsvraagstukken
We hebben veel ervaring met het maken van product-, dienst- en sourcings-keuzes voor verschillende organisaties. We vergelijken niet alleen functionaliteit, maar kijken vooral ook naar wat bij uw organisatie past. We letten daarbij onder meer op type gebruik, beheer, infrastructuur en uw toekomstvisie.

Business consultancy
We hebben een ruime en brede ervaring met het inbedden van nieuwe beveiligingen en identity en access management voorzieningen in uw organisatie, zodat ze optimaal worden gebruikt. Volgens ons blijft ook dit mensenwerk en ondersteunt de techniek de mens en de processen in een organisatie.

Architectuur
We kunnen u helpen met het opzetten van een informatie- of technische architectuur voor uw ICT beveiliging en identity en access management. Naast een functionele, applicatie- en systeemarchitectuur werken we ook vaak een procesarchitectuur uit, met name in identity en access management trajecten.